Η προσπάθεια της Ομόνοιας για να συμπληρώσει το ρόστερ της εντείνεται, με την αναζήτηση της Επιτροπής Προγραμματισμού να εστιάζεται στην αριστερή πλευρά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου, εντόπισαν τους βασικούς υποψηφίους για το αριστερό άκρο της άμυνας και την πτέρυγα στη γραμμή κρούσης και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο Νορβηγός τεχνικός επιθυμεί όπως οι θέσεις καλυφθούν πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, όπου θα γίνει η βασική προετοιμασία, προκειμένου να έχει την ευχέρεια να δουλέψει απερίσπαστα για να θέσει τις βάσεις για τη νέα περίοδο. Δεδομένου ότι η αναχώρηση για το αθλητικό κέντρο Μιστράλ είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου, οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους οκτώ μέρες για να κλείσουν δύο σημαντικές θέσεις.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και είναι πιθανό να προκύψουν θετικές εξελίξεις εντός της βδομάδας. Η προσπάθεια για ενίσχυση αφορά και άλλες θέσεις και δη επιτελικού μέσου και περιφερειακού επιθετικού. Οι ενέργειες που γίνονται συνδέονται με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κολοβού. Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και η διοίκηση τού έκανε σαφές ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φέρει πρόταση που να την ικανοποιεί, δεδομένου ότι τον Μάρτιο κατέβαλε 100.000 ευρώ προς τη Μαλίν για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Όσον αφορά την προετοιμασία μετά από το ρεπό που είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές, θα συνεχίσουν από σήμερα τη δουλειά στην Κυπερούντα, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 12 του μήνα. Ακολούθως οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Ηλίας Πούλλος» μέχρι την αναχώρηση για την Πολωνία. Εκεί, η ομάδα του «τριφυλλιού» θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης με εκείνο με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στις 18 Ιουλίου.

Ακολούθως θα αντιμετωπίσει την Άρκα Γκντίνια, τη Λέγια Βαρσοβίας και τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Γιώργος Χατζηαντώνης