Εντείνονται οι προσπάθειες για πολιτισμό, λέει ο Δήμαρχος Γεροσκήπου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Ιεροκηπίων που διαρκούν για τρεις εβδομάδες του Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τον δημαρχεύοντα Κυριάκο Χατζηβασίλη, προσθέτοντας πως για 28χρόνια ο Δήμος Γεροσκήπου πιστός στη διακηρυγμένη του πολιτική επενδύει στην παράδοση, την τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από τις εκδηλώσεις « Ιεροκήπια».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως ο θεσμός των Ιεροκηπίων είναι η κορωνίδα των εκδηλώσεων του Δήμου Γεροσκήπου, αφού μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια καθιερώθηκαν πλέον ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτιστικά γεγονός με υπερτοπική σημασία αναγνώριση και σημασία.

Ανέκαθεν, συνέχισε, το κοινό των Ιεροκηπίων αποτελούσε την ψυχή αυτού του θεσμού. Επεσήμανε πως ο Δήμος Γεροσκήπου που μετά τον Μάιο του 2024 θα συνενωθεί με τις κοινότητες Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας, και Αχέλειας και θα μετονομαστεί σε Δήμο Ανατολικής Πάφου, θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειες του για την οργάνωση ακόμη περισσότερων πολιτιστικών προγραμμάτων.

Στο μεταξύ απόψε Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου, στις 8.00μ.μ. παρουσιάζεται η κυπριακή κωμωδία «Ο Παπαφίγκος» ενώ οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή στις 8.00μ.μ. στην «Κάτω Βρύση» με την συναυλία υπό τον τίτλο «Ένα Φεγγάρι Αλλόκοτο».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy