Έντονη αντίδραση ΑΚΕΛ για δηλώσεις Λ.Παπαγιάννη- «Λαϊκιστές, ψεύτες, χυδαίοι, νεοφασίστες»

«Οι αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από τη φυλακή όπου βρίσκονται, θα πρέπει να είναι περήφανοι για την Χρυσή Αυγή Κύπρου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei«Η αθλιότητα των δηλώσεων του Λίνου Παπαγιάννη εκφράζει ακριβώς αυτό που είναι. Λαϊκιστές, ψεύτες, χυδαίοι, νεοφασίστες. Η λάσπη των επιγόνων αυτών που έφεραν τον Αττίλα δεν αγγίζει το ΑΚΕΛ», προστίθεται.

«Απαιτούμε όμως, από τους υπουργούς που ήταν παρόντες και από τα κόμματα, άμεσα να τοποθετηθούν. Η ανοχή σε αυτή την πολιτική χυδαιότητα είναι συνενοχή», καταλήγει το ΑΚΕΛ.

Οι ισχυρισμοί Παπαγιάννη

Μιλώντας στην Ad Hoc επιτροπή για το δημογραφικό και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο Λίνος Παπαγιάννης ισχυρίστηκε πως «είναι γι’ αυτό που λέμε ότι η Τουρκία έχει ένα οργανωμένο σχέδιο και το υλοποιεί και είναι για αυτό που φωνάζουμε ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

Ισχυρίστηκε επιπρόσθετα, ότι δήθεν επιβεβαιώθηκε αυτό που χρόνια φωνάζει το ΕΛΑΜ «ότι το κύκλωμα που καλά βασιλεύει στην Κύπρο και που συνδέεται με κόμματα, δικηγορικά γραφεία και διάφορους λειτουργούς υπηρεσιών, είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι υπάρχει».

«Το έχει πει και ο Υπουργός Εσωτερικών και άφησε υπόνοιες και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Από την δική μας πλευρά, έχουμε προχωρήσει στην καταγγελία διάφορων υποθέσεων για εγκλήματα που προκαλούν αυτοί οι άνθρωποι ή για προβλήματα που προκαλούν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου», ισχυρίστηκε.

Σε παρατήρηση ποια κόμματα εμπλέκονται σε κύκλωμα, ο Λίνος Παπαγιάννης είπε ότι ο Υπουργός δεν απάντησε.

«Αλλά εγώ σας λέω ότι τα κόμματα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και μόνοι σας από τις καθημερινές τους δηλώσεις, τις διαχρονικές τους θέσεις για στήριξη των παράνομων μεταναστών και δεΝ είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε για ποιο μιλώ. Είναι περισσότερο από ένα αυτά τα κόμματα», ισχυρίστηκε.

Σε ερώτηση αν αυτό είναι αιχμές για το ΑΚΕΛ, ο κ. Παπαγιάννης ισχυρίστηκε ότι «βέβαια είναι μέσα και το ΑΚΕΛ» και υποστήριξε ότι «δεν είναι μόνο το ΑΚΕΛ, όμως». Σε παρατήρηση αν είναι μέσα και οι Οικολόγοι, ο κ. Παπαγιάννης είπε: «Πιθανόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συζητήση έγινε μεταξύ άλλων, στην παρουσιά του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.