Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η 19χρονη αλλοδαπή που απήχθη νωρίς το απόγευμα από αγνώστους ενώ περπατούσε στη Λεωφόρο Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει να αναζητεί τους δράστες για τους οποίους κατέχει μαρτυρία.

Κινηματογραφική απαγωγή σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες γυναίκα που περπατούσε στη λεωφόρο Αμαθούντας απήχθη από δύο άντρες.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτης κατήγγειλε στις Αρχές, ότι άγνωστοι απήγαγαν νεαρή η οποία περπατούσε στη Λεωφόρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις τρεις το απόγευμα νεαρή περπατούσε στην λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό, όταν ένα όχημα σταμάτησε μπροστά της και από αυτό αποβιβάστηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι άρπαξαν την κοπέλα και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία διερχόμενος οδηγός που ενημέρωσε την Αστυνομία ότι από ένα κόκκινο όχημα μάρκας Seat Cubra με ξένους αριθμούς εγγραφής κατέβηκαν δύο άνδρες και άρπαξαν την κοπέλα.

Αμέσως στις Αρχές σήμανε συναγερμός μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου διενεργούν έρευνες και ανακρίσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού της γυναίκας, ενώ περίπολα χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του ύποπτου οχήματος.

Από τα στοιχεία που έδωσε ο πολίτης διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος είναι άνδρας από τη Βουλγαρία ηλικίας 34 ετών, ο οποίος καταζητείται.