Επ. Αγώνα Καθηγητών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης: Να ακυρωθούν οι τρεις απολύσεις στην Αγγλική Σχολή

Την ακύρωση της απόφασης για απόλυση τριών καθηγητριών της Αγγλικής Σχολής ζητά η Επιτροπή Αγώνα Καθηγητών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “η Διεύθυνση της Αγγλικής Σχολής για ακόμα μια φορά, πήρε μια απαράδεκτη απόφαση σχετικά με τις τρεις συναδέλφισσες-συνδικαλίστριες, όπου με διάφορες ψευτοαιτιάσεις προχωρούν σε απολύσεις εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών”.

Η Επιτροπή καταδικάζει την απόφαση και ζητά όπως ανακληθεί άμεσα.

Επιπρόσθετα, καλεί όλους τους συναδέλφους, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του νησιού, να παρεβρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Δευτέρας, 25 Ιουλίου, η ώρα 08:15 το πρωί, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για να στηρίξουν τις τρεις συναδέλφισσες και τη Συντεχνία του Σχολείου.

“Με όλες αυτές τις εξελίξεις στην Αγγλική Σχολή αλλά και με τα τεκταινόμενα συνολικά στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (εντατικοποίηση της εργασίας, μειώσεις μισθών και επιδείνωση των όρων εργασίας, αυταρχικές αποφάσεις και μεταχείριση του προσωπικού), φαντάζει αναγκαίο το καθήκον όλων μας για αλληλοσυνεννόηση, συντονισμό και κοινό βηματισμό σε όλο τον κλάδο” καταλήγει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy