Επ. Μαυρογιάννη: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία»

«Θλίψη και συγκλονισμό προκαλούν οι εικόνες καταστροφής που ακολούθησαν τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες την Τουρκία και τη Συρία, βυθίζοντας χιλιάδες οικογένειες στο πένθος», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Επιτελείο του Ανδρεά Μαυρογιάννη.

Αναλυτικά:

«Αυτές τις ώρες της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει τους δύο γειτονικούς λαούς, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, αλλά και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων.

Παράλληλα, συμμεριζόμαστε την αγωνία για την τύχη των Τουρκοκυπρίων που αγνοούνται, ανάμεσα τους και παιδιά που είχαν μεταβεί στην Τουρκία, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Ο πόνος που νιώθουν οι Τουρκοκύπριοι συμπατριώτες μας, είναι και δικός μας πόνος. Συμπάσχουμε με την αγωνία τους και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας για τον εντοπισμό τους.

Ως Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και ως κοινωνία οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία, επιδιώκοντας να συμβάλουμε στην προσφορά με κάθε δυνατό τρόπο ουσιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας και στήριξης».

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.