Έπαιξαν μόνο ένα ημίχρονο

Ένα ημίχρονο διεξήχθη στο φιλικό στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Ομόνοια. Λόγω προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου, δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί ο αγώνας το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 45λεπτο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Ο Κίκο άνοιξε το σκορ στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Θεοδώρου να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45′. Οι δύο προπονητές έστω και για ένα ημίχρονο έκαναν αρκετές δοκιμές και εξήγαγαν χρήσιμα συμπεράσματα. 


ΕΝΠ: Πέτρου, Μουλαζίμης, Κυνηγόπουλος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κοσμά, Μπελόνε, Κολοκούδιας, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου, Μαρκόφσκι
Ομόνοια: Κυριακίδης, Κίκο, Περέιρα, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Παναγιώτου, Βενιζέλος, Σάββα, Ζευκής, Κούσουλος, Χρίστου.

Με ανακοίνωσή της η ΕΝΠ τοποθετήθηκε για το απρόοπτο γεγονός που προκάλεσε τη διακοπή. «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας Ε.Ν.Π-ΟΜΟΝΟΙΑ διακόπτεται οριστικά λόγω τεχνικού προβλήματος στον βορειοανατολικό προβολέα του σταδίου.

Κατά την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ημέρα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλους τους πυλώνες χωρίς να προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Ως επίσημη Ε.Ν.Π θα θέλαμε να απολογηθούμε στους φίλους και των δύο ομάδων για την ταλαιπωρία, παρόλο που δεν ήταν δική μας υπαιτιότητα», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ομάδα του Παραλιμνίου.