Χειροπέδες πέρασε ξανά η Αστυνομία στον 36χρονο Λετονό επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος προχθές Σάββατο, για το φόνο εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που διαπράχθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
 
Η Αστυνομία εξασφάλισε επίσης τα στοιχεία ενός 31χρονου Γεωργιανού που φέρεται να είναι ένας εκ των εκτελεστών. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του.
 
Ο 36χρονος Λετονός είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχε δανείσει το όχημα του σε 28χρονου Γεωργιανό και με αυτό φέρεται πως διακινούνταν οι τρεις εκτελεστές τόσο πριν όσο και την μέρα του φόνου.
 
Ο 28χρονος Γεωργιανός επέστρεψε το όχημα μια μέρα μετά το φονικό, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του εξέφρασε άγνοια για την υπόθεση και καθώς δεν είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του, αφέθηκε το Σάββατο ελεύθερος.
 
Ωστόσο η Αστυνομία τον συνέλαβε εκ νέου καθώς με την εξακρίβωση των στοιχείων του ενός εκ των τριών εκτελεστών, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποίαν, είναι ο 36χρονος Λετονός που έφερε τον εκτελεστή στην Κύπρο.
 
Ο ύποπτος οδηγείται αυτή την ώρα ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.