Επανέρχεται ο Φαίδωνας: Αυτά έλεγε ο Νίκος Αναστασιάδης – Θα τον βρίσουν; (Βίντεο)

Επανέρχεται ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και απαντάει στους επικριτές του για την πρόταση που έκανε για στήριξη του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη από τον ΔΗΣΥ.

Σε σημερινή του ανάρτηση ο κ. Φαίδωνος απαντά σε όσους τον υβρίζουν από το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη και διερωτάται αν θα τολμήσουν να πουν τα ίδια για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ή μήπως τώρα δεν τους συμφέρει;

Αυτή η απορία του συνοδεύεται με το πιο κάτω βίντεο στο οποίο ο Νίκος Αναστασιάδης όντας Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έλεγε για τις εκλογές του 2008 μιλούσε για υπέρβαση-συνεργασία με ΑΚΕΛ.

Κατά την περίοδο των εκλογών ο Νίκος Αναστασιάδης σχολιάζοντας τα σενάρια του Β’ γύρου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο «υπέρβασης» – συνεργασίας με ΑΚΕΛ.

Η ανάρτηση του Φαίδωνα Φαίδωνος:

«Για όσους με βρίζουν από το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη θα τολμήσουν να πουν τα ίδια για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ή μήπως τώρα δεν τους συμφέρει ; Η εισήγησή μου είναι πολιτική να το καταλάβουν! Και να σημειωθεί ότι ο Αντρέας Μαυρογιάννης δεν είναι ούτε ο ηγέτης του ΑΚΕΛ ούτε καν αριστερός».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.