Έπαρχος Πάφου: Καμία ζημιά στις υπό κατασκευή γέφυρες Νατάς

Επιθεώρηση στις υπό κατασκευή γέφυρες Νατάς – Επισκοπής και Νατάς- Κελοκεδάρων πραγματοποίησαν αρμόδιοι της Επαρχιακής Διοίκησης, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Η κ. Λάμπρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως έπειτα από επιτόπια επίσκεψη στις υπό κατασκευή γέφυρες και σχετική διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι αυτές δεν έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά εξαιτίας των αντίξοων καιρικών συνθηκών σε ολόκληρη την επαρχία Πάφου.

Επεσήμανε, ωστόσο, πως έχουν καταστεί μη προσπελάσιμες παλιές υφιστάμενες παραποτάμιες προσπελάσεις, λόγω της ροής του νερού στο ποταμό κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Έπαρχος Πάφου χαρακτήρισε τις γέφυρες Νατάς- Επισκοπής και Νατάς – Κελοκεδάρων ως δύο πολύ σημαντικά έργα που θα ενώνουν παραποτάμιες κοινότητες, θα διευκολύνουν την διακίνηση των κατοίκων και γεωργών της περιοχής αλλά, και σε έκτακτες ανάγκες, τη διακίνηση μεγάλων οχημάτων.

Το κόστος τους, πρόσθεσε, υπολογίζεται γύρω στα 400 χιλ. ευρώ για την καθεμία και είναι στα πρότυπα της γέφυρας που έχει κατασκευαστεί μεταξύ των κοινοτήτων Νατάς- Χολετριών.