Επεισόδια – Κούκλια: Συνελήφθη 27χρονος που καταζητείτο

Ενα 27χρονο από Λευκωσία, κάτοικο Λακατάμιας, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση ων επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών, στις 20 Νοεμβρίου, συνέλαβε η Αστυνομία.

Συνελήφθηκαν συνολικά πέντε προσώπων, ηλικίας 31, 31, 18, 16 και 27 ετών μέχρι στιγμής από την Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, με γοργούς ρυθμούς  η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει το ανακριτικό έργο σε σχέση με τσ επεισόδια που έγιναν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάφος FC – Αποέλ κάτω των 19 χρόνων, που διεξήχθη  στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών στις 4.20 το απόγευμα στις  20.11.21.

Σήμερα, συνέχισε, συνελήφθη 27χρονος από Λευκωσία, κάτοικος Λακατάμιας, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση. Η Αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην σύλληψη άλλων τεσσάρων προσώπων.  Επίσης, είπε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και επίσης ενός 28χρονου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι βία σε αθλητικούς χώρους, οχλαγωγίας, επίθεσης, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα που  συνέβη στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών.

Πρόσθεσε επίσης πως η ανακριτική ομάδα αναλύει το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που έχει στην κατοχή της και δεν αποκλείει να υπάρξουν και νέες συλλήψεις για το περιστατικό αυτό.  Επίσης, συνέχισε, αξιοποιεί οποιαδήποτε μαρτυρία δοθεί στην Αστυνομία προς τον σκοπό όπως όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια να εντοπιστούν και να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως η Αστυνομία  απευθύνει έκκληση στο κοινό, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί της μιας εκ των δύο ομάδων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο. Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.