Επεισόδια με πέτρες και φωτοβολίδες στα γραφεία της ΕΔΕΚ – Αποχώρησε ο Σιζόπουλος από την Ολομέλεια

Έκτακτα αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος μετά από πληροφορίες που είχε για επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ, κατά την αποχώρηση των νοσταλγών του Γρίβα έξω από τη Βουλή όπου μαζεύτηκαν για να διαδηλώσουν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ψήφισμα για τον Γεώργιο Γρίβα, σύμφωνα με το οποίο ο ολετήρας της Κύπρου ,χαρακτηρίζεται ως ανάξιος κάθε τιμής από την πατρίδα. Σύμφωνα με πηγή από την ΕΔΕΚ, άγνωστοι πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες στο κτίριο που στεγάζεται η ΕΔΕΚ και το οποίο είναι πολύ κοντά στο κτίριο της Βουλής.

Τον λόγο πήρε μετά η βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων, Αλεξάνδρα Ατταλίδου όπου σε έντονο ύφος και συναισθηματικά φορτισμένη έκανε λόγο για στοχοποίηση της από το πλήθος και κάλεσε τα κόμματα να τοποθετηθούν.

Τον λόγο μετά πήραν οι αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων όπου με τη σειρά τους καταδίκασαν τα όσα έγιναν έξω από τη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαϊδη να μην αφήνει ασχολίαστη την παρουσία των βουλευτών του ΕΛΑΜ και του Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη διαμαρτυρία.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.