Επεισοδιακή επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα – 39χρονος συγκρούστηκε με τρία αστυνομικά οχήματα

Ένα κιλό κοκαΐνης, συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 38.5 γραμμαρίων, και μεγάλος αριθμός πυροτεχνημάτων κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μέλη της οποίας προχώρησαν και στη σύλληψη τριών προσώπων, σχετικά με την κατοχή των ναρκωτικών και των πυροτεχνημάτων.

Της συντονισμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ προηγήθηκε συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Το ένα κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκε στην κατοχή 39χρονου, τον οποίο ανέκοψαν για έλεγχο τα μέλη της ΥΚΑΝ, γύρω στις 12.00 χθες το μεσημέρι, σε δρόμο στην περιοχή Αραδίππου, όπου ο ύποπτος οδηγούσε το όχημά του.

Ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου οδηγώντας επικίνδυνα το όχημά του, το οποίο συγκρούστηκε με τρία αστυνομικά οχήματα, προτού ακινητοποιηθεί, ενώ αμέσως μετά, ο ύποπτος επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του.

Η κοκαΐνη εντοπίστηκε στη συνέχεια εντός του οχήματος του 39χρονου, μέσα σε συσκευασία. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία άνδρα και γυναίκας, ηλικίας 32 και 31 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που προέκυψαν εναντίον του 32χρονου σχετικά με την ποσότητα κοκαΐνης. Κατά την έρευνα στην κατοικία, ανευρέθηκαν η ποσότητα κάνναβης 38.5 γραμμαρίων, σε τρεις νάιλον συσκευασίες, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς και 19 συσκευασίες που περιείχαν αριθμό πυροτεχνημάτων.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, με το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα να διερευνά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy