Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λάρνακα – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν οι αρχές σήμερα το μεσημέρι στη Λάρνακα.

Γύρω στις 11.00 το πρωϊ της Κυριακής, σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, για να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε το σήμα των μελών της δύναμης, συνέχισε την πορεία του και εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Αγία Νάπα.

Στη συνέχεια το όχημα εξήλθε του αυτοκινητόδρομου και κινήθηκε αρχικά στην Ορόκλινη και μετέπειτα στην περιοχή Λειβαδιών, όπου προσέκρουσε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε o οδηγός του οχήματος και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από κατάστημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον οδγό και άλλα δυο άτομα – μια γυναίκα άλλον ένα άντρα – και τους υπέβαλαν σε έλεγχο τους τρεις υπόπτους που επέβαιναν στο όχημα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν ένας κόπτης και μια σιδερογροθιά, καθώς και χρηματικό ποσό, που φαίνεται κάτοχοι τους να είναι οι δύο άντρες. Για το χρηματικό ποσό δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.  Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα διερευνά και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, καθώς και τροχαίας σύγκρουσης.

Η ύποπτη γυναίκα συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε πρόσφατα εκδοθεί, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία (6 Ιουλίου) – σε υποστατικό στη Λάρνακα – από όπου κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα, αξίας 400 ευρώ, ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού της Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy