«Επεισόδιο» με δημοσιογράφο και βουλευτή του ΔΗΣΥ – «Εσείς ρωτάτε ό,τι θέλετε, εγώ απαντώ ό,τι θέλω»

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

«Επεισοδιακή» ήταν η σημερινή εκπομπή του ΡΙΚ «Πρωινή Ενημέρωση», με τους Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντίνου απηύθυνε ερώτηση τηλεθεατή προς τον βουλευτή του ΔΗΣΥ, Μάριο Μαυρίδη.

«Η μείωση του 10% που αποφάσισε αρχικά η Κυβέρνηση για να βοηθήσει τους πολίτες ήταν οριζόντια και επηρέαζε τα ταμεία της ΑΗΚ. Και αυτά έχουν μια προέκταση όσον αφορά τα σχέδια και την στρατηγική της ΑΗΚ για επενδύσεις στις ΑΠΕ και την απεξάρτηση από το μαζούτ. Τότε δεν ενόχλησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό, γιατί τώρα ενοχλείται;», ρώτησε η κ. Κωνσταντίνου.


Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ δεν απάντησε στην ερώτηση και ξεκίνησε να λέει ότι η ΑΗΚ παραμένει ένα μονοπώλιο, ενώ η δημοσιογράφος επεσήμανε ότι «άλλη ερώτηση έκανα».

Ο κ. Μαυρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εσείς ρωτάτε ό,τι θέλετε, εγώ απαντώ ό,τι θέλω», κάτι που προκάλεσε την ενόχληση των δημοσιογράφων.

«Βεβαίως, εγώ θα ρωτώ ό,τι θέλω και εσείς να απαντάτε ό,τι θέλετε. Εν πολλά ωραίο, πρώτη φορά το άκουσα», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου, ενώ ο βουλευτής του ΔΗΣΥ συνέχισε λέγοντας πως «όταν ρωτάτε κάτι, πρέπει να έχω μπροστά μου όλες τις πληροφορίες. Γιατί είμαι παντογνώστης;».


Φανερά ενοχλημένη, η Σταυριανή Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «δεν είναι λογικό, να μου λέτε ουσιαστικά εσύ ρώτα ό,τι θέλεις, εγώ θα λέω ό,τι θέλω. Ήμασταν και συνάδελφοι. Τέλοσπαντον».

«Αν κάνατε εκπομπή εδώ θα σας άρεσε; Να ρωτάτε και να απαντά ο καλεσμένος σου ό,τι θα απαντά ό,τι θέλει;», πρόσθεσε η κ. Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.