Επέκταση προδημοτικής, στελέχωση δημοτικών και αξιολόγηση μαθητών στη συνάντηση ΥΠΑΝ – ΠΟΕΔ

Η στελέχωση των δημοτικών σχολείων και η αξιολόγηση των μαθητών στη δημοτική εκπαίδευση, καθώς και η επέκταση της δωρεάν υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης και η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου, και η Πρόεδρος και τα μέλη της Γραμματείας της ΠΟΕΔ.

Σημειώνοντας ότι επιθυμία της είναι οι συναντήσεις αυτές να θεσμοθετηθούν, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου, η κ. Μιχαηλίδου είπε στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ότι γνώμονας των οποιωνδήποτε αποφάσεων πρέπει να είναι η παιδαγωγική στήριξη των μαθητών και μαθητριών καθώς και η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών.

«Η καθημερινή εμπειρία των εκπαιδευτικών στα σχολεία, όπως και οι εισηγήσεις τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη διαμόρφωση των πολιτικών που υιοθετεί το Υπουργείο», πρόσθεσε η Υπουργός, υποδεικνύοντας ότι μέσα από τον διάλογο, μπορούν να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.