Έπεσαν οι υπογραφές για συμμετοχή της Energy & Beyond στη Μεταβατική Ρύθμιση της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι η Energy and Beyond (Ε&Β) θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Green Energy, θα συμμετέχει στη Μεταβατική Ρύθμιση της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού. Συγκεκριμένα, η Ε&Β, θα αρχίσει τη διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας σε βιομηχανικούς και εμπορικούς καταναλωτές από την 1η Οκτωβρίου και , σε κατοπινό στάδιο, σε οικιακούς πελάτες.

Η υπογραφή της συμμετοχής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, κύριο Σταύρο Σταυρινό και τον Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου Green Energy, κύριο Γεώργιο Γεωργίου, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της E&B, κυρίου Ανδρέα Θεοφάνους.

Η Energy & Beyond έχει πρωτοπορήσει στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και στοχεύει να διατηρήσει την υπεροχή της και στον τομέα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες που αφορούν στις Ανταγωνιστικές Αγορές Ηλεκτρισμού, δύναται να προσφέρει απρόσκοπτη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πέραν της χαμηλότερης τιμής που θα προσφέρει στους πελάτες της, η εταιρεία στοχεύει στην παροχή πρόσθετων ενεργειακών υπηρεσιών. Για παράδειγμα, θα προσφέρει υπηρεσίες μελέτης και ανάλυσης του προφίλ κατανάλωσης του πελάτη και θα παρέχει σε αυτόν συμβουλευτικές υπηρεσίες για μείωση του τελικού κόστους κατανάλωσης.

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Green Energy, κύριος Γεώργιος Γεωργίου, σε δηλώσεις του σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στην  ανταγωνιστική αγορά, ανέφερε: «Η υπογραφή της συμμετοχής μας στην Μεταβατική Ρύθμιση της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού, αποτελεί ορόσημο τόσο για τον Όμιλο όσο και για την ανταγωνιστική αγορά στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον προμηθευτή και να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές».

Ενώ ο κύριος Ανδρέας Θεοφάνους, Γενικός Διευθυντής της E&B, μιλώντας για την εταιρεία τόνισε: «Η εταιρεία δεσμεύεται να αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως συνεργάτες προσφέροντας συνεχή και άμεση επικοινωνία για επίλυση των ενεργειακών θεμάτων που αντιμετωπίζουν. Με τη νέα προοπτική, είναι σε θέση να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τους πελάτες της, αξιοποιώντας τις συνέργειες που προσφέρονται προς αμοιβαίο όφελος. Οι προσφορές και μειωμένες τιμές δεν θα είναι στατικές, αλλά θα παρακολουθούνται και θα διαμορφώνονται δυναμικά».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy