Έπεσε και πάλι η “αναβαθμισμένη” πύλη εμβολιασμού

Με το που άνοιξε… έπεσε η πύλη Εμβολιασμού. Για ακόμη μία φορά, η πύλη λόγω υπερφόρτωσης τέθηκε εκτός λειτουργίας. 

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που η Πύλη Εμβολιασμού αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα και σύντομα αναμένεται ενημέρωση από το Υφυπουργείο Καινοτομίας, το οποίο είχε «αναβαθμίσει» την πύλη για να μην παρατηρηθούν τα ίδια προβλήματα, όπως την πρώτη φορά.

Η Πύλη Εμβολιασμού έχει αναβαθμιστεί και έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης 30.000 – 35.000 χρηστών, δήλωνε την Τρίτη 13 Απριλίου ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος.

Η Πύλη για άτομα ηλικίας 61,62 και 63 ετών άνοιξε ξανά σήμερα 15 Απριλίου, στις 07:30 το πρωί, όμως, μετά από πέντε λεπτά περίπου έπεσε και οι πολίτες αναμένουν…

Με το «καλημέρα» αρκετοί πολίτες προσπάθησαν να κλείσουν ένα ραντεβού, κάποιοι επιτυχώς, κάποιοι δεν τα κατάφεραν και η πύλη λίγο μετά έπεσε και πάλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μέχρι τις 13 Απριλίου έγιναν 193.537 εμβολιασμοί, οι 137.004 με την 1η δόση και οι 56.533 και με τις δύο δόσεις. Επίσης, από τον Δεκέμβριο 2020 μέχρι και τον Ιούνιο 2021 αναμένεται να έχουν παραληφθούν 1 εκ. δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19.

piliemvoliasmou

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.