Επιχειρεί διασύνδεση των «δημοτικών εκλογών» με το Κυπριακό η «κυβέρνηση»

Θα συνεχίσουν το δρόμο τους για να δημιουργήσουν μια δυνατή «τδδβκ» – όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος- για ένα δυνατό μέλλον, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΕ και «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ σε εκδήλωση χθες στην κατεχόμενη Λευκωσία για την παρουσίαση των υποψηφίων των κομμάτων της «συγκυβέρνησης» στις επερχόμενες «δημοτικές εκλογές».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι ο κ. Ουστέλ σημείωσε ότι ως συμμαχία ΚΕΕ –  ΔΚ – ΚΑ κατήλθαν τα τρία κόμματα και στις «βουλευτικές», στις οποίες κέρδισαν με την ρητορική πως πλέον «υπάρχουν δύο κυρίαρχα κράτη και η ομοσπονδία δεν υφίσταται πλέον». Πρόσθεσε ότι οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης» είναι πολύ σημαντικές αφού είναι και «εκλογές» ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζουν τα «κυρίαρχα κράτη» και αυτούς που στηρίζουν ομοσπονδία.

Αναφερόμενος στην έκκληση Έρντογαν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών για αναγνώριση του ψευδοκράτους, ο Ουνάλ Ουστέλ είπε ότι αυτό το κάλεσμα άρχισε να αποδίδει καρπούς. «Η σημαία μας κυματίζει στους ουρανούς στην Οργάνωση Τουρκικών Κρατών», ισχυρίστηκε. Μετά από αυτή την απόφαση, πρόσθεσε, η ΕΕ αντέδρασε αλλά ο ΓΓ της ΟΤΚ απάντησε.

Συνεχίζουν το δρόμο τους μαζί με την μητέρα πατρίδα Τουρκία, αλλά πλέον και ως «μέλος της Οργάνωσης Τουρκικών Κρατών», κι είναι για αυτό το λόγο που οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης» είναι τόσο σημαντικές, όπως ανέφερε.


Σε δηλώσεις του στην ίδια εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΔΚ, Φικρί Ατάογλου είπε ότι η μόνη έγνοια της συμμαχίας των τριών κομμάτων είναι η πατρίδα, οι άνθρωποι, οι νέοι και οι γυναίκες και μόνος τους στόχος, να εργαστούν από κοινού, με ενότητα και ομοψυχία για την «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.

Ο πρόεδρος του ΚΑ (των εποίκων), Ερχάν Αρικλι σημείωσε επίσης ότι προχωρούν στις «εκλογές» με την ίδια συμμαχία που είχαν συστήσει για την «δημιουργία της κυβέρνησης» και υποστήριξε ότι συνεχίζουν το δρόμο τους μαζί με την μητέρα πατρίδα με την οποία είναι μαζί και στην «εθνική υπόθεση» και ως πολιτικοί που επιθυμούν να διατηρήσουν ζωντανή την «ΤΔΒΚ», όπως επίσης αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

«Αν ενεργήσουμε με ομοψυχία σε αυτό το δρόμο, θεωρούμε ότι θα είναι επιτυχής και οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης», κατέληξε ο κ. Αρικλί.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.