Επιχείρηση Αστυνομίας στη Χλώρακα – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για κλοπιμαία

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης, από τις 7.00 μέχρι τις 11.00, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα της Πάφου, με τους αρμόδιους φορείς να εντοπίζουν υποκλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αριθμό υποστατικών. Η Αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η συντονισμένη επιχείρηση στο συγκρότημα πολυκατοικιών Άγιος Νικόλαος πραγματοποιήθηκε για σκοπούς «πρόληψης, καταστολής και εξιχνίασης του εγκλήματος».

Όπως ανέφερε, στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των 60 μελών της Δύναμης, από την ΑΔΕ Παφου, την ΥΚΑΝ, την ΥΑΜ και την ΜΜΑΔ.

Στην επιχείρηση μετείχαν και μέλη άλλων υπηρεσιών, όπως η ΑΗΚ καθώς και εργαζόμενοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, αφού εκτός από τις άδειες παραμονής στην Δημοκρατία εξετάστηκαν και παραπτώματα που σχετίζονται με την ηλεκτροδότηση υποστατικών μέσω παράνομων εγκαταστάσεων ή την υδροδότηση των διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας προέκυψε ότι ένοικοι 7 διαμερισμάτων απέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια απο παρακείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ. Επίσης, συνέχισε, στα πλαίσια των ερευνών σε δεκάδες διαμερίσματα εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία, για την οποία συνεληφθηκαν τρία πρόσωπα με την κατηγορία παράνομης κατοχής περιουσίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy