Επιχείρηση Δήμου Λάρνακας για μετακίνηση εξοπλισμού εστιατορίου από τις Φοινικούδες

Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας προσπάθησαν να πάρουν έπιπλα από εστιατόριο στις Φοινικούδες

Ο Δήμος Λάρνακας με τη συμβολή της Αστυνομίας πραγματοποίησε σήμερα επιχείρηση για μετακίνηση τραπεζοκαθισμάτων και άλλου εξοπλισμού από εστιατόριο που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, με τη συμβολή της Αστυνομίας, επιχείρηση για την μετακίνηση τραπεζοκαθισμάτων και άλλου εξοπλισμού από πλακόστρωτο χώρο που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων».

Προστίθεται ότι «η συγκεκριμένη ενέργεια υλοποιήθηκε κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία στις ημερομηνίες 16/11/2020 και 23/11/2020, μετά από ατέρμονες δικαστικές διαδικασίες και ύστερα από σχετική νομική συμβουλή. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου βασίστηκε στην θεσμοθετημένη πολιτική που αφορά την παραχώρηση κοινόχρηστου πλακόστρωτου χώρου για κάθε υποστατικό εστίασης».

Cna Taa5087B70A634Aea84E2E2566E5B82F7
Λειτουργοί του δήμου λάρνακας προσπάθησαν να πάρουν έπιπλα από εστιατόριο στις φοινικούδες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρεται πως ο Δήμος Λάρνακας πληρώθηκε από την συγκεκριμένη εταιρεία για χρήση του πλακόστρωτου χώρου, όπου λειτουργεί το εστιατόριο της, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμος ενημερώνει πως η εταιρεία πλήρωσε για τη χρήση του χώρου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, χρήση που ήταν παράνομη και το ποσό αφορούσε αποζημιώσεις και όχι ενοίκια».

Ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ακόμα ότι “έχει στην κατοχή του επιστολή της εταιρείας για το συγκεκριμένο θέμα» και «διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματα του για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης».

Ο Δήμος «εκφράζει ευχαριστίες στην Αστυνομία για την βοήθεια, την καλή συνεργασία και την συμβολή της στην εξεύρεση λύσεων για τις ανάγκες της πόλης».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.