Επιχείρηση σκούπα της Αστυνομίας για «λαμπρατζιές» – Άλλες 10 συλλήψεις

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη, χθες το απόγευμα, 17 νεαρών για άναμμα φωτιάς και πρόκληση οχληρίας, η Αστυνομία Λεμεσού προχώρησε σε άλλες 10 συλλήψεις νεαρών προσώπων, για τους ίδιους λόγους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ανάμματος φωτιάς, πρόκλησης οχληρίας και κατοχής και χρήσης κροτίδων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:00, λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, ενώ όταν μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, εντόπισαν ομάδα νεαρών να βρίσκεται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλεί ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εφτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου στην παρουσία και των γονέων των ανήλικων, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.


Στις 1:25 σήμερα τα ξημερώματα, και στη βάση πληροφορίας για πρόκληση οχληρίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε περίβολο εκκλησίας, όπου εντοπίστηκαν νεαρά πρόσωπα να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλούν ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας. Οι ανήλικοι κατηγορήθηκαν γραπτώς, στην παρουσία των γονιών τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Εναντίον τους διερευνώνται το αδίκημα “αλήτες και περιπλανώμενοι” και άναμμα φωτιάς χωρίς άδεια.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.