Επικρίσεις Ερχιουρμάν προς Τατάρ ότι δεν ενημέρωσε για επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη

Η «προεδρία» θεωρεί ότι η συνολική λύση του Κυπριακού, που είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα του τ/κ «λαού», και τα ΜΟΕ δεν απασχολούν τα πολιτικά κόμματα και την κοινή γνώμη, γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν που επικρίνει τον Ερσίν Τατάρ γιατί δεν ενημέρωσε για την επιστολή του Προέδρου Αναστασιάδη ούτε την «βουλή», ούτε τον «λαό».

Στην ανάρτησή του προσθέτει ότι μετά που η επιστολή Αναστασιάδη διέρρευσε στον Τύπο, η «προεδρία» απάντησε αλλά και πάλι την απάντηση – αναφέρει – δεν την γνωρίζουν, παρά μόνο την είδηση γι’ αυτή την απάντηση.

«Κι ακριβώς αυτή την περίοδο που ενώ πολλές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου έχουν κατέβει στο γήπεδο ως πρωταγωνιστές, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε θεατές εκτός γηπέδου, αν και θα έπρεπε να είμαστε στο γήπεδο στο πλαίσιο των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του λαού μας» λέει.

Αλλά αφήστε το αυτό, αναφέρει και θεωρεί ότι σύμφωνα με την «προεδρία» η συνολική λύση του Κυπριακού, που είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα του τ/κ «λαού», και τα ΜΟΕ δεν απασχολούν τα πολιτικά κόμματα και την κοινή γνώμη. Κάνει τέλος αναφορά σε «ανούσιες δηλώσεις αλλά έτσι είναι οι νοοτροπίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.