Επικριτικοί οι Κάτοχοι Αξιογράφων προς Γεν. Εισαγγελέα

Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, απέστειλε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, εκφράζοντας ανησυχία για υποτιθέμενες, όπως αναφέρει, δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα ότι «’δεν διερευνώνται οι υποθέσεις των τραπεζικών αξιογράφων που αφορούν την Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή, καθώς πρόκειται πλέον για ιδιωτικές’».
 
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για παρερμηνεία των δηλώσεών σας και αναμένουμε εναγωνίως να διαψεύσετε όσα αφορούν τα μέλη μας», αναφέρει ο Σύνδεσμος στην επιστολή του, την οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.
 
Ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει στον Γενικό Εισαγγελέα ότι έχει «εφοδιάσει τις ανακριτικές αρχές με δεκάδες έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πέρα πάσης αμφιβολίας το έγκλημα που διαπράχθηκε» εις βάρος τους.
 
«Πιστεύουμε ότι και κλοπή έγινε και ψευδείς παραστάσεις και δόλος χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου οι δύο τράπεζες – με οδηγίες άνωθεν – να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους πελάτες τους και να μετατρέψουν τις καταθέσεις τους σε αξιόγραφα, τα οποία παρουσίαζαν ως πενταετής καταθέσεις με ψηλό επιτόκιο λόγω της μακράς τους διάρκειας», καταλήγει στην επιστολή του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiEιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei