Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας χθες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είναι Τουρκοκύπριος, 53 χρόνων, πιθανόν άστεγος. Ωστόσο η εγκαταλελειμμένη οικία της οδού Ανεξαρτησίας έμελλε να είναι και ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή.

Με τις πρώτες εξετάσεις οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο για την κατάσταση του άτυχου άνδρα ήταν ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας. Όσον αφορά τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Το όλο ζήτημα ανέδειξε και πριν μερικές μέρες ο δημοσιογράφος του «Άστρα» Νεόφυτος Νεοφύτου, αφού καθημερινά αντικρίζει άστεγους ανθρώπους στη Λεμεσό. Που είτε βρίσκουν καταφύγιο σε πάρκα είτε στην παραλία. «Άστεγοι σε παγκάκια και κρεβάτια της θάλασσας απέναντι ακριβώς από τους πύργους! Κάθε μέρα συναντώ και 2-3 τέτοιους, κύριε Νίκο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.