Επιλογή σε όσους πιστεύουν στην αλλαγή ο Α. Μαυρογιάννης

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, θα υποβληθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες για τις προεδρικές εκλογές. Από τη μέχρι τώρα προεκλογική εκστρατεία επιβεβαιώνουμε πλέον ότι οι δύο υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης είναι οι συνεχιστές της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. Δηλώνουν και οι δύο συναγερμικοί και ανήκουν στη δεξιά και ακροδεξιά οικογένεια του ΔΗΣΥ.

Η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος απέδειξε σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και στις κατ’ ιδίαν επαφές του, ότι είναι υποψήφιος που μπορεί να ενώσει τους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους στη βάση των προγραμματικών του θέσεων για την αλλαγή. Διαθέτει γνώσεις και ικανότητες, είναι έντιμος και αξιόπιστος και μπορεί με καθαρά χέρια να γυρίσει σελίδα στη διακυβέρνηση του τόπου. Είναι ο Πρόεδρος που χρειάζεται τούτη την ώρα η χώρα μας για να βγει από το βούρκο της σήψης και της διαφθοράς. Για να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη με κοινωνική αλληλεγγύη. Για λύση και επανένωση της πατρίδας μας.

Οι ηγεσίες των κομμάτων ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ επέλεξαν να ταυτιστούν με τον έναν από τους δύο συναγερμικούς υποψηφίους, τον κ. Χριστοδουλίδη, έστω κι αν δηλώνει συνεχιστής της πιο διεφθαρμένης διακυβέρνησης που πέρασε από τον τόπο. Ο κ. Χριστοδουλίδης παραμένει πιστός συναγερμικός και έχει θέσεις που εξυπηρετούν τους κυρίαρχους κύκλους του ΔΗΣΥ και ταυτίζονται με τις θέσεις της ΟΕΒ – ΚΕΒΕ. Δεν νοιάζεται για τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων που προέρχονται από το χώρο του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της ΔΗΠΑ, των Οικολόγων ή ακόμη των απλών οπαδών και φίλων του ΔΗΣΥ.

Η υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη έχει πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα και είναι η μόνη που έχει προοπτικές νίκης για να επιφέρει την προοδευτική και ποιοτική αλλαγή. Το διακύβευμα είναι απλό: είτε αλλαγή με Α. Μαυρογιάννη, είτε συνέχιση της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ με Αβέρωφ ή Χριστοδουλίδη, με τον απερχόμενο Προέδρο Ν. Αναστασιάδη να ετοιμάζεται να διαδραματίσει ρόλο του σκιώδους Προέδρου!

Εμείς θα αποφασίσουμε για τον επόμενο Πρόεδρο και το ποιος θα μας κυβερνά τα επόμενα πέντε χρόνια. Αποφασίζουμε με την ψήφο μας για την προοδευτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός μας. Να μην πάει χαμένη ούτε μια ψήφος εάν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας.

Καλή Νέα Χρονιά 2023 σε όλους.   

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.