Σήμερα ανακοινώνει τις προθέσεις της η Aegean

Tο κενό, που δημιουργείται από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών επιθυμεί να καλύψει Aegean, η οποία αναμένεται να ανοίξει σήμερα τα χαρτιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα η κάθοδος του Προέδρου της εταιρείας στην Κύπρο θα συνοδευτεί με ανακοινώσεις για νέα δρομολόγια από την Κύπρο, καθώς και με προσλήψεις. Oι επίσημες ανακοινώσεις για την επέκταση της Aegean στην κυπριακή αγορά με νέα δρομολόγια αναμένεται πως θα γίνουν σήμερα κατά τη διάσκεψη Τύπου, που συγκάλεσε η Διοίκηση της εταιρείας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Aegean θα ξεκινήσει νέο κύκλο προσλήψεων, με στόχο την στελέχωση των Αεροσκαφών, κυρίως με κυβερνήτες και συγκυβερνήτες.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η Aegean Airlines ήταν ένας από τους μνηστήρες για την απόκτηση των Κ.Α., και έχει καταθέσει επίσημα εδώ και τρεις βδομάδες, περίπου, αίτημα για την απόκτηση άδειας αερομεταφορέα, που θα έχει ως βάση την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι αίτημα για την απόκτηση άδειας αερομεταφορέα, που θα έχει ως βάση την Κύπρο, έχει καταθέσει και η Ryanair.

Ενδιαφέρον έχει επιδείξει και η ρουμανικών συμφερόντων εταιρεία Blue Air.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.