Επίσημη δήλωση Στεφάνου για Προεδρικές: Η αλλαγή δεν είναι σχήμα λόγου, έχει περιεχόμενο και σύντομα ονοματεπώνυμο

Επίσημη δήλωση για το ναυάγιο των συνομιλιών μεταξύ ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ για κοινό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου έτους, έκανε το μεσημέρι ο Στ. Στεφάνου, ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

Η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με το Δημοκρατικό Κόμμα, για στήριξη κοινού υποψηφίου δυστυχώς δεν απέδωσε αναφέρει ο ΓΓ ωστόσό υπογραμμίζει πως αυτό δεν σημαίνει ότι «έχουν γκρεμιστεί οι γέφυρες συνεννόησης με το ΔΗΚΟ, ούτε ότι εγκαταλείψαμε τον στρατηγικό μας στόχο για προοδευτική αλλαγή».

Το ΔΗΚΟ αποτελεί φυσικό συνομιλητή του ΑΚΕΛ κι αυτή τη σχέση από πλευράς μας θέλουμε να την ενισχύσουμε προπαντός στο κοινοβουλευτικό πεδίο∙ εκεί όπου μπορούμε αποτελεσματικά να προσφέρουμε στους πολίτες, τονίζει ο κ. Στεφάνου.

«Το μέγα ζητούμενο για εμάς είναι η προοδευτική αλλαγή. Η ανάγκη δηλαδή να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγηθούμε σε μια νέα διακυβέρνηση με φιλολαϊκό πρόσημο».

Επιθυμία μας είναι σε αυτή την προσπάθεια να συναντηθούμε με δυνάμεις της αντιπολίτευσης και της κοινωνίας, προσθέτει.

Ο κ. Στεφάνου αναφέρει πως ως ΑΚΕΛ συνεχίζουν τις επαφές με τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή. «Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, μαζί με τις πολιτικές της γιατί στον τόπο και ιδιαιτέρως στη νέα γενιά αξίζουν καλύτερες μέρες». Όποια υποψηφιότητα αποτελεί συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού θα μας βρει απέναντί της, αναφέρει.

«Η αλλαγή δεν είναι σχήμα λόγου. Έχει περιεχόμενο και σύντομα θα αποκτήσει και ονοματεπώνυμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.