Επίσημο: Ακυρώθηκε ο φετινός Κατακλυσμός Λάρνακας

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Με τη σφραγίδα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας ακυρώθηκε ο φετινός Κατακλυσμός. Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή του τηλεσυνεδρίαση, επισημοποίησε την ήδη ειλημμένη απόφαση για ακύρωση των φετινών εκδηλώσεων η οποία λήφθηκε εδώ και μερικές εβδομάδες.


Η απόφαση ήταν μονόδρομος για το Δήμο Λάρνακας καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη λαϊκή γιορτή του τόπου η οποία υπολογίζεται ότι προσελκύει περίπου 300 χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Μετά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, η ακύρωση του φετινού Κατακλυσμού κατέστη και νομικά αναγκαστική αφού η πραγματοποίηση ανοικτών εκδηλώσεων και φεστιβάλ έχει ενταχθεί στην τέταρτη φάση η οποία αρχίζει στις 14 Ιουλίου 2020. Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι φέτος στις 8 Ιουνίου.

Απόφαση για στήριξη των τοπικών καλλιτεχνών


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας αποφάσισε ταυτόχρονα να στηρίξει εμπράκτως του ντόπιους ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών. Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, αποφασίστηκε η ένταξη κονδυλίου στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό που θα ετοιμαστεί ούτως ώστε με την πλήρη άρση των περιορισμών, να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες θα στηριχθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος.

Τάσος Περδίος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.