Επίσκεψη ΑΚΕΛ στην Αθηένου: Παραμένει αναξιοποίητο το Κέντρο Υγείας €4 εκατ.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό, εως και τραγικό, το γεγονός ότι έχουμε ένα Κέντρο Υγείας που έχει κοστίσει €4εκ. και παραμένει αναξιοποίητο για πάρα πολλούς μήνες, χωρίς στελέχωση και χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ανέφερε ο Γιώργος Λουκαϊδης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΑΚΕΛ, κατά την επίσκεψη του ΑΚΕΛ στο Κέντρο Υγείας Αθηένου

4 Scaled

«Αυτή η τραγική εικόνα που έχουμε διαπιστώσει, αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της τραγικής διαχείρισης που γίνεται από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού σε ό,τι αφορά τον Δημόσιο Τομέα Υγείας», τόνισε.

«Υπήρξε σαφής δέσμευση εδώ και 6 χρόνια στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του Τομέα της Υγείας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Τομέα Υγείας. Αντί τούτου, δυστυχώς, βλέπουμε τον Δημόσιο Τομέα Υγείας να μένει στο έλεος του Θεού».

3 Scaled

Με την επίσκεψη μας εδώ, έχουμε διαβεβαιώσει τον Δήμαρχο και την Τοπική Αρχή ότι θα συνδράμουμε στην προσπάθειά τους, να στελεχωθεί το συντομότερο και να εξοπλιστεί αυτό το κόσμημα στην ακριτική πόλη της Αθηένου και την ίδια ώρα να καταστεί και περιφερειακό κέντρο για ασθενοφόρα, με τρόπο που να εξυπηρετεί τους 7.000 κατοίκους της Αθηένου αλλά και τους χιλιάδες κατοίκους της γύρω περιοχής, είπε ο κ. Λουκαϊδης.

2 Scaled

«Σε αυτή την κατεύθυνση θα επικοινωνήσουμε αμέσως και τηλεφωνικά, αλλά θα στείλουμε και επιστολές στον Υπουργό Υγείας και θέλω να πιστεύω ότι θα ληφθούν επιτέλους μέτρα ώστε οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί για αυτό το Κέντρο Υγείας να υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό».

1 1 Scaled

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.