Επίσκεψη ΑΚΕΛ στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. Στέφανο Στεφάνου, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του ΑΚΕΛ στην Επιτροπή Υγείας, Νίκος Κέττηρος, Μαρίνα Νικολάου και Χρίστος Χριστόφιας καθώς και ο Υπεύθυνος του Γρ. Επαναπροσέγγισης του ΑΚΕΛ, Ηλίας Δημητρίου. Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Ινστιτούτου της οποίας επικεφαλής ήταν ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής Λεωνίδας Φυλακτού.

Κατά την επίσκεψη, έγινε παρουσίαση του πολυδιάστατου ρόλου και έργου του Ινστιτούτου στον τομέα της ιατρικής και έρευνας, της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης αλλά και της προοπτικής επέκτασης του καθώς και της σταδιακής περαιτέρω ένταξης υπηρεσιών του στο ΓΕΣΥ. Σημειώθηκαν μεταξύ άλλων τα ζητήματα του δικοινοτικού χαρακτήρα του Ινστιτούτου καθώς και η συμβολή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε διάφορα Τμήματα του Ινστιτούτου.

Από πλευράς του ΑΚΕΛ εκφράστηκε η σημασία που δίνεται από πλευράς του Κόμματος για το έργο του Ινστιτούτου καθώς και η δέσμευση ότι από πλευράς του ΑΚΕΛ θα συνεχιστεί η παρακολούθηση των σχετικών θεμάτων με στόχο τη στήριξη σε όλες τις προκλήσεις και την προοπτική επέκτασης των υπηρεσιών του στο εγγύς μέλλον.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.