Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ Λάρνακας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας, με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Γιώργο Λουκαΐδη, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου είχε την ευκαιρία να μεταφέρει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τη διαχρονική συνεπή θέση του κόμματος απέναντι στο Ιατρικό, Παραϊατρικό, Νοσηλευτικό και ωρομίσθιο προσωπικό. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, επίσης, η Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας, Χρυστάλλα Αντωνίου, οι βουλευτές Ευανθία Σάββα και Αντρέας Πασιουρτίδης και ο Γραμματέας του Τ.Σ ΠΕΟ Λάρνακας, Μάριος Πρατζιώτης.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου και των κλινικών, όπου και έτυχε ενημέρωσης για τα σοβαρά και πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο.

Ειδικότερα, με βάση την πληροφόρηση της οποίας τύχαμε, έχει διαπιστωθεί η ανάγκη για την πρόσληψη ενός ακόμα καρδιολόγου, για την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής, ενώ αναμένεται η κατάθεση υπομνήματος από τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου για τις ανάγκες που προκύπτουν και στις υπόλοιπες κλινικές. Περαιτέρω, η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ενημερώθηκε και για τις συνεχείς και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην παράδοση της νέας πτέρυγας του Γ.Ν Λάρνακας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα που χρήζουν άμεσων και αποφασιστικών λύσεων. Το Νοσοκομείο λειτουργεί χάρη στην αφοσίωση και την υπερπροσπάθεια των Ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζόμενων.

Το ΑΚΕΛ ενημέρωσε τη Διεύθυνση και το προσωπικό ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Υγείας και τον Ο.Κ.Υπ.Υ για την επίλυση των προβλημάτων. Επαναλάβαμε, τέλος, ότι η άμεση και ουσιαστική στήριξη του δημόσιου τομέα υγείας αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή υλοποίηση του Γε.Σ.Υ, με στόχο τα δημόσια νοσηλευτήρια να ανταπεξέλθουν στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον και να παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.