Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ Λεμεσού στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λεμεσού, με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Γιώργο Λουκαΐδη, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στη Λεμεσό. Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν, επίσης, ο Επαρχιακός Γραμματέας και Βουλευτής Γιώργος Τ. Γεωργίου, ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας Στέφανος Στεφάνου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Λεμεσού Μιχάλης Σωκράτους και το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού Νικόλας Καλογήρου.

Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κέντρου, κύριο Κίκη Καζαμία και τον Ιατρικό Διευθυντή Καθηγητή Νίκο Ζαμπόγλου, η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ενημερώθηκε για τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο στους ασθενείς, κάποιες εκ των οποίων παρέχονται αποκλειστικά από το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο προς όφελος των ασθενών ανά το παγκύπριο. Η λειτουργία του Κέντρου έχει συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς, έχοντας ταυτόχρονα μειώσει την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονταν για χρόνια οι ασθενείς των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου. Έγινε, επίσης, εκτενής συζήτηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών για τις προκλήσεις που υπάρχουν με την εφαρμογή της δεύτερης φάσης του Γε.Σ.Υ και για πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής τους.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ επανέλαβε ότι η πλήρης εφαρμογή του Γε.Σ.Υ με τον μονοασφαλιστικό και κοινωνικά αλληλέγγυο χαρακτήρα του αποτελεί το αποτέλεσμα των μεγάλων προσπαθειών της κοινωνίας και ως εκ τούτου τα όποια προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν συλλογικά προς όφελος πάντα των ασθενών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.