Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Γιώργο Λουκαΐδη και τον βουλευτή Χρίστο Χριστόφια, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, τα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.


Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπεία του κόμματος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με το προσωπικό του οργανισμού. Παράλληλα επανέλαβε τη διαχρονική στήριξη του ΑΚΕΛ στο έργο που παράγει ο ΟΝΕΚ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της νεολαίας και της κοινωνίας του τόπου μας.

Ο Οργανισμός έχει βαρυσήμαντο ρόλο να επιτελέσει, ιδιαίτερα σε συνθήκες όπου οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή νεολαία πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει τον προγραμματισμό του, η κυβέρνηση οφείλει να στέκεται αρωγός και όχι τροχοπέδη στις προσπάθειες του. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια, η δράση του Οργανισμού δεν αποτελούσε προτεραιότητα στους σχεδιασμούς του αρμόδιου υπουργείου και της κυβέρνησης.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ, η αντιπροσωπεία εξέφρασε την ετοιμότητα του κόμματος να συμβάλει στην έμπρακτη στήριξη των προσπαθειών του ΟΝΕΚ και την περαιτέρω ανάδειξη του ουσιαστικού του ρόλου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.