«Επισκέπτες» σε σπίτια, κλέβουν λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες

Νέες προφάσεις φαίνεται πως βρήκαν επιτήδειοι προκειμένου να κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες.|

 

 

Καταγγέλθηκε γύρω στις 3.30 χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από 58χρονη ότι, λίγη ώρα προηγουμένως, άγνωστος άντρας και γυναίκα εισήλθαν στην οικία της στο Αλεθρικό στην επαρχία Λάρνακας και αποσπώντας την προσοχή της, έκλεψαν το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €40.

Την ίδια μέρα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 74χρονη κάτοικο Κοφίνου ότι, άγνωστος άντρας και γυναίκα, εισήλθαν στην οικία της προφασιζόμενοι ότι ήθελαν νερό και αφού της απέσπασαν την προσοχή της, έκλεψαν το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €100 και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Ζυγίου και Κοφίνου, εντόπισαν γύρω στις 5,20 χθες το απόγευμα δύο πρόσωπα τα οποία φέρονταν να ανταποκρίνονται στην περιγραφή που έδωσαν οι πιο πάνω κατηγορούμενοι.

Πρόκειται για 40χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού και 54χρονη από την Ελλάδα. Αυτοί φέρονται να ενέχονται και σε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία 89χρονου στο Ζύγι, που διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου, 2017.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy