Επίσπευση εκτέλεσης ενταλμάτων αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης

Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων και μείωση των οφειλών προς το κράτος, αποφασίστηκε να αναληφθούν σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπό την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, οι συστάσεις που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για την αδυναμία εκτέλεσης των ενταλμάτων συζητήθηκαν σε έκταση σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες υπό την κ. Δράκου με τη συμμετοχή του Αρχηγού Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

«Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων και τη μείωση των οφειλών προς το κράτος που στο παρόν στάδιο ανέρχονται σε €284 εκ», αναφέρεται.

Αποφασίστηκε επίσης, προστίθεται, η σύγκληση σύσκεψης εντός 15 ημερών υπό την προεδρία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με τη συμμετοχή όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός και να επιλυθούν τα επί μέρους προβλήματα στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.