Επιστρέφουν στην ομαλότητα οι πτήσεις της British Airways

Η αεροπορική εταιρεία British Airways αναμένει να επιστρέψει πλήρως σε ομαλότητα το πρόγραμμα των πτήσεών της στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου σήμερα, Τρίτη, μετά από μια παγκόσμιας εμβέλειας διακοπή στο ηλεκτρονικό της σύστημα που απέκλεισε 75.000 επιβάτες από τον προορισμό τους το περασμένο εορταστικό τριήμερο.

Το αεροδρόμιο Χίθροου συνεργάζεται με την αεροπορική εταιρεία ώστε να επιστραφούν στους επιβάτες οι αποσκευές τους “το συντομότερο δυνατό”, είπε σε ανάρτησή του στο Twitter το αεροδρόμιο.

“Τα ηλεκτρονικά μας συστήματα λειτουργούν ομαλά και θα επιστρέψουμε στο πλήρες πρόγραμμα πτήσεων στο Χίθροου και το Gatwick την Τρίτη, 30 Μαΐου”, είπαν οι Βρετανικές Αερογραμμές στον ιστότοπό τους.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από το Χίθροου – το πιό πολυάσχολο αεροδρόμιο της Ευρώπης – και το Γκάτγουϊκ το Σάββατο, όταν ένα πρόβλημα σε διακομιστή διέκοψε όλες τις λειτουργίες της παγκόσμια, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων και τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.