Επιστροφή στα σχολεία παρέα με τις υπεραγορές Αλφαμέγα!

Κάντε τα ψώνια σας και αποκτήστε δωροεπιταγές αξίας €15, €25 και €50 για σχολικό εξοπλισμό

Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στηρίζουν μαθητές και γονείς μέσω της καμπάνιας ‘Back to School,’ διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στις τάξεις πλήρως εξοπλισμένα και πανέτοιμα για το μάθημα.

Η αλυσίδα υπεραγορών προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επωφεληθούν από δωροεπιταγές για τα καταστήματα Famous Sports και Electroline, αφού πραγματοποιήσουν αγορές σχολικών ειδών από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Ειδικότερα, με την αγορά σχολικών ειδών αξίας €30 και άνω και με τη χρήση της Alphamega Family, θα προσφέρονται τρεις δωροεπιταγές, μια για τα καταστήματα Famous Sports αξίας €15 και δυο για τα καταστήματα Electroline αξίας €25 και €50.

Η δωροεπιταγή αξίας €15 μπορεί να εξαργυρωθεί από τα καταστήματα Famous Sports σε σχολικά αθλητικά παπούτσια, σχολικές φόρμες και μπλουζάκια, συνολικής αξίας €40 και άνω.

Αντίστοιχα, η δωροεπιταγή αξίας €25 μπορεί να εξαργυρωθεί από τα καταστήματα Electroline για αγορές σε οποιαδήποτε προϊόντα συνολικής αξίας €60 και άνω. Σε ό,τι αφορά τη δωροεπιταγή αξίας €50 από τα καταστήματα Electroline, μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορά laptop.

Η προσφορά θα διαρκέσει από την 1η Αυγούστου 2022 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ή μέχρι εξαντλήσεως.

Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα οι μαθητές μπορούν να βρουν ότι χρειάζονται εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, μοδάτες τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη.

Προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά με δωροεπιταγές από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy