Επιτ. Μαυρογιάννη για Χριστοδουλίδη: Το αλαλούμ θέσεων και προσεγγίσεων θα χρειάζεται επιδιαιτησία

Για αλαλούμ θέσεων και προσεγγίσεων που θα χρειάζονται επιδιαιτησία έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδ. Μαυρογιάννη, Πάνος Παρράς αναφερόμενος σε δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΔΗΠΑ κ. Λακκοτρύπη, πως ότι ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δεσμεύθηκε έναντι του κόμματος του για την ύπαρξη «μηχανισμού επίλυσης διαφορών ο οποίος θα ασχολείται με τις διαφωνίες κομμάτων που τον στηρίζουν».

«Εδώ και καιρό ρωτούμε τον κ. Χριστοδουλίδη να απαντήσει ευθαρσώς αν εκλεγεί, ποια πολιτική θα εφαρμόσει. Του ΔΗΚΟ και του κ. Παπαδόπουλου, της ΕΔΕΚ και του κ. Σιζόπουλου, της ΔΗΠΑ και του κ. Κάρογιαν ή της κ. Ελένης Θεοχάρους; Με αυτή του τη δέσμευση μάς απάντησε. Αν εκλεγεί θα επικρατεί ένα τέτοιο αλαλούμ θέσεων και προσεγγίσεων που θα χρειάζεται επιδιαιτησία για να καταλήξει στο πώς θα κυβερνήσει. Εντωμεταξύ τα κρίσιμα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι πολίτες θα διαιωνίζονται».

Εκτός αν ισχύσει η πρώτη και σαφής τοποθέτηση του κ. Χριστοδουλίδη, ότι φιλοδοξεί να καταστεί ο συνεχιστής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη και Δημοκρατικού Συναγερμού, είπε ο κ. Παρράς.

«Είτε το ένα συμβεί είτε το άλλο, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ούτε θέλει, ούτε μπορεί να φέρει οποιαδήποτε αλλαγή, πόσο μάλλον την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και που απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας».

Αυτό είναι το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες στην κάλπη των Προεδρικών εκλογών, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος για να διερωτηθεί εάν «θέλουμε συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη είτε με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη;

«Ή θέλουμε αλλαγή με συγκεκριμένες προτάσεις και ουσιαστικές δράσεις με επικέντρωση σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως τις θέτει ενώπιον του λαού ο Ανδρέας Μαυρογιάννης;  Με έμφαση στον άνθρωπο, την κοινωνική ευαισθησία και την υγιή επιχειρηματικότητα».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.