Επιτελείο Χριστοδουλίδη: Κάποιοι ζητούν από ψηφοφόρους να φωτογραφίσουν το ψηφοδέλτιο τους

Το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, καλεί τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών και Γενικό Έφορο Εκλογών, Κώστα Κωνσταντίνου, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας ώστε να μη ληφθούν φωτογραφίες των ψηφοδελτίων κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Σε σημερινή επιστολή της η Μαρίνα Χατζημανώλη, Συντονίστρια Πολιτικού Γραφείου του Ανεξάρτητου Υποψηφίου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ενημερώνει τον κ. Κωνσταντίνου ότι «περιέπεσε στην αντίληψή μας ότι τις τελευταίες ημέρες κάποιοι είτε προτρέπουν είτε προσπαθούν να επιβάλουν σε ψηφοφόρους να φωτογραφίσουν το ψηφοδέλτιό τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, κατά τη διάρκεια άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος εντός του εκλογικού κέντρου, το οποίο παραβιάζει τη μυστικότητα της ψήφου».

Παρακαλούμε, συνεχίζει, όπως λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για αυστηρή εφαρμογή της Νομοθεσίας, ώστε κάθε ψηφοφόρος ελεύθερα να μπορεί να ασκήσει το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.