Βλέπει μεροληπτική συμπεριφορά από το ΡΙΚ το επιτελείο Χριστοδουλίδη

Η κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ λέει το επιτελείο Χριστοδουλίδη « αγνοεί την προβολή προεκλογικών δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων του Νίκου Χριστοδουλίδη». 

«Δεν προβλήθηκε η δημοσιοποίηση των προγραμματικών θέσεων του κ. Χριστοδουλίδη για το σημαντικότατο θέμα της Άμυνας και της Ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία στάλθηκε με ανακοίνωση από το πρωί. Από το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ έλειπε στις 28 Νοεμβρίου και η προβολή της ανακοίνωσης του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη για την πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας για κοινή εκστρατεία για εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους», αναφέρεται.

«Επειδή το φαινόμενο αυτό έχει επαναληφθεί και το παρατηρούμε από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, θεωρούμε την εν λόγω στάση ως εσκεμμένη και ως προκλητική.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση αποτελεί περιουσία ολόκληρου του Κυπριακού λαού και η ηγεσία του Ιδρύματος οφείλει να συμπεριφέρεται ενεργώντας αντικειμενικά, δίκαια και με ισονομία.

Ευελπιστούμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου συμπεριφέρεται με αυτό τον μεροληπτικό τρόπο», προστίθεται.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.