Επιτελείο Μαυρογιάννη για συνεργάτιδες ΠτΔ: «Να πρυτανεύσει η αξιοκρατία στον τόπο μας»

«Ακόμη μία περίπτωση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο αναξιοκρατίας της παρούσας κυβέρνησης, αυξάνοντας τη δυσπιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς το κράτος και τους θεσμούς του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Όπως σημειώνεται, «η απόρριψη της προσφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κατά της Βουλής των Αντιπροσώπων από το Ανώτατο Δικαστήριο, η οποία ανατρέπει την απόφαση του να μονιμοποιήσει τις τέσσερις συνεργάτιδές του, καταδεικνύει την απουσία διαφάνειας, αφήνοντας σημάδια ευνοιοκρατίας».


Προστίθεται ότι «για να ενισχυθούν περισσότερο τα εργαλεία που αποτρέπουν την εμφάνιση τέτοιων φαινομένων, είναι απαραίτητη η νομοθετική ρύθμιση με την εισαγωγή σχετικών προνοιών, που θα στοχεύουν σε μία αποδοτική και χρηστή διοίκηση».

«Παράλληλα, η απόφαση του Ανωτάτου, αναδεικνύει όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη για αλλαγή, που θα σέβεται πρωτίστως τους πολίτες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ηγείται της προοδευτικής αλλαγής, υπηρετώντας τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισονομίας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.