Επιτελείο Μαυρογιάννη για Κυβέρνηση – ΔΗΣΥ: «Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι»

Επικίνδυνους και ανεύθυνους, χαρακτήρισε Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, ο εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, Πάνος Παρράς.

Όπως τονίζει ο κ. Παρράς, «η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ ισχυριζόταν για χρόνια πως η κάθοδος της EXXON MOBIL στο τεμάχιο 10, πρόσφατα και στο 5, υπήρξε μια τεράστια διπλωματική επιτυχία η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην διπλωματική και πολιτική θωράκιση της κυπριακής ΑΟΖ έναντι του τουρκικού αναθεωρητισμού».

«Ψες ο κ. Νεοφύτου σε μια ακατανόητη τοποθέτηση και αυθαίρετη προσέγγιση, ισχυρίστηκε ότι η EXXON MOBIL ευρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Κατάρ και κατ´ επέκταση της Τουρκίας», προσθέτει.

«Τι εξυπηρετεί μια τέτοια τοποθέτηση; Γιατί κορόιδευαν τους πολίτες για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που διασυνδέεται με την ίδια την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γιατί αυτή η ξαφνική μεταστροφή; Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι. Η αλλαγή είναι μονόδρομος. Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα τα καταφέρουμε», καταλήγει ο κ. Παρράς.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.