Επιτελείο Μαυρογιάννη για παρακολουθήσεις: Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος και οι ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης είναι τεράστιες

Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος και οι ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης είναι τεράστιες, τονίζει το εκλογικό επιτελείο του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη. 

Σε δήλωση του ο Πάνος Παρράς σημειώνει τα εξής: 

«Η σύσταση της εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις προς την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συνιστά ένα νέο επεισόδιο διασυρμού της χώρας. Η Κύπρος κατονομάζεται ως χώρα εξαγωγής κακόβουλων λογισμικών προς αυταρχικά καθεστώτα. Μάλιστα η PEGA ζητά να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα Στεφάνου για το κατασκοπευτικό βαν ενώ γίνεται ονομαστική αναφορά στο κυβερνών κόμμα, τον ΔΗΣΥ και στις υποψίες που υπάρχουν για το ρόλο του στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο διασυρμός της χώρας δεν έχει τέλος. Κάθε Κύπριος ανησυχεί για το κράτος δικαίου, για την ποιότητα της Δημοκρατίας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι τεράστιες, αφού ακόμα και λίγες μέρες πριν παραδώσουν τη διακυβέρνηση προκαλούν περαιτέρω εξευτελισμό της χώρας. Η δε σιωπή των επιτελείων Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη είναι εκκωφαντική αλλά ταυτόχρονα είναι αποκαλυπτική.

Η ουσία είναι μια. Δεν αξίζει στην πατρίδα και στους πολίτες αυτή η απαξίωση. Η αλλαγή είναι επιταγή αξιοπρέπειας. Η διακυβέρνηση Ανδρέα Μαυρογιάννη θα είναι αυτή που θα ξεριζώσει τα σκοτεινά δίκτυα παρακολουθήσεων που αφέθηκαν να λειτουργούν στον τόπο μας. Η διακυβέρνηση Ανδρέα Μαυρογιάννη θα αναστηλώσει το κράτος δικαίου στην χώρα μας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.