Επιτελείο Μαυρογιάννη: «Το δημόσιο σχολείο και η παραγωγή Παιδείας, αποτελεί χρέος της Πολιτείας»

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, είχε σήμερα στο εκλογικό του Επιτελείο ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου για την Προεδρία, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Σημειώνεται επίσης ότι «η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών του Ανδρέα Μαυρογιάννη με φορείς και οργανώσεις της Παιδείας, όπου κατά τη διάρκεια της έγινε μία ανοικτή συζήτηση για το εκπαιδευτικό σύστημα, καθώς και τις βελτιώσεις και αλλαγές που απαιτούνται. Αλλαγές και βελτιώσεις που θα έχουν στο επίκεντρο τον μαθητή».

«Το δημόσιο σχολείο και η παραγωγή Παιδείας, αποτελεί χρέος της Πολιτείας. Στόχος μας, είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος που θα παρέχει τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης, στηριγμένο σε σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές και όχι ενός συστήματος με κεντρικό άξονα τις εξετάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.