Επίθεση εναντίον της Ε.Ξάνθου από βουλευτή του ΕΛΑΜ – «Να φύεις που δαμέσα…»

Σε λεκτική επίθεση εναντίον της Έφης Ξάνθου, προχώρησε κατά τη διάρκεια συνεδρίας της Επιτροπής Παιδείας, ο βουλευτής του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.


Μιλώντας στη τηλεόραση του Alpha, η αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου, ανέφερε ότι βρισκόταν στη συνεδρία της Επιτροπής υπό την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού συνεργάτη.

«Ο κ. Θεμιστοκλέους ξεκίνησε να κατηγορεί τους Οικολόγους γιατί ενέγραφαν θέματα που έμειναν από την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο. Έδειξε πλήρη έλλειψη αντίληψης για τη διαδικασία», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Θεμιστοκλέους «ξεκίνησε να φωνάζει εναντίον του κ. Θεοπέμπτου. Ζήτησα τον λόγο, αλλά ο ίδιος νευρίασε γιατί κάποιος σήκωσε το χέρι του. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου με χειρονομία που παρέπεμπε σε χειροδικία και αναγκάστηκαν να τον συγκρατήσουν».

Όπως είπε η κα Ξάνθου, όταν είδε τον βουλευτή του ΕΛΑΜ να κινείται απειλητικά προς το μέρος της, τον ρώτησε «αν θα τη δέρει».


«Μου είπε να φύεις που δαμέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναπληρώτρια Πρόεδρος των Οικολόγων τόνισε πως πρόκειται για επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά από τον κ. Θεμιστοκλέους, η οποία σήμερα έφτασε στην κορύφωσή της.

«Το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα ενημερωθεί η Πρόεδρος της Βουλής», πρόσθεσε η κα. Ξάνθου.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.