Επίθεση με μαχαίρι στη Λευκωσία – Ένας άντρας στο νοσοκομείο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι, άντρα ηλικίας 32 ετών.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 2.25 το μεσημέρι του Σαββάτου σύμφωνα με την οποία άντρας τραυμάτισε με μαχαίρι άλλο άντρα, σε διαμέρισμα σε περιοχή της Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου, στο διαμέρισμα εντόπισαν τον 32χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικό τραύμα στην αριστερή πίσω περιοχή της μέσης.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών, έγινε συρραφή στο τραύμα του και αναμένεται στη συνέχεια, με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων, να λάβει εξιτήριο.

Εξωτερικά του κτιρίου όπου σύμφωνα με την πληροφορία σημειώθηκε η επίθεση, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος ομοίαζε με την περιγραφή του δράστη, όπως δόθηκε στην Αστυνομία.

Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Από τη σκηνή εντός του διαμερίσματος, τα μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν ως τεκμήριο για σκοπούς εξετάσεων, ένα μαχαίρι κουζίνας, που πιστεύεται ότι είναι το μαχαίρι με το οποίο προκλήθηκε ο τραυματισμός του 32χρονου.

Τις συνθήκες τραυματισμού του 32χρονου διερευνά ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.