Επιβεβαίωση για Νούνο Μοράις και ΑΠΟΕΛ – Τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης

Όπως μάθατε πρώτοι εδώ, στο dialogos.com.cy, το ΑΠΟΕΛ πρότεινε στο Νούνο Μοράις, να παραμείνει στην ομάδα, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής, αλλά από άλλο πόστο…

Παραμονή Μοράις από διαφορετικό πόστο;

Την είδηση αυτή την επιβεβαίωσε σήμερα ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο Πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας, σημείωσε πως στον Πορτογάλο Θρύλο της ομάδας έχει προταθεί να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα.

Τι είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης για το θέμα Νούνο Μοράις…

«Με όλο το σεβασμό προς το Νούνο… Ο Νούνο Μοράις είναι μια εξαίρεση στο ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του. Από την στιγμή που στο αγωνιστικό πλάνο ίσως δεν θα βρίσκεται σε βαθμό πρώτης γραμμής, παρόλο που του κάναμε μια αρκετά καλή πρόταση, ο ίδιος επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Απ’ εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα εξελιχθήκαν αρκετά, με άλλες μεταγραφές. Σεβόμενοι τον άνθρωπο και όσα πρόσφερε στο ΑΠΟΕΛ, εμείς σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε – αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι – σε άλλο πόστο. Θα έρθει μάλλον απόψε στην Κύπρο να δούμε από κοινού πως θα τον αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στο ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και να προσφέρει από ένα άλλο πόστο, νοουμένου ότι θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Δεν νομίζω να μείνει ως ποδοσφαιριστής. Εξάλλου δεν έχουμε χώρο πλέον στο ρόστερ».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.