Επιβεβαιώθηκε το κουκούλωμα

Το Υπουργείο Εσωτερικών καρφώθηκε μόνο του για τη διαχείριση της αίτησης της εταιρείας CYPRA, του συζύγου της Γενικής Λογίστριας, για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση.

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Χ» με τίτλο «Διέρρευσαν στη CYPRA υπηρεσιακή έκθεση», το ΥΠΕΣ επιβεβαίωσε ότι έγινε «διαρροή των εισηγήσεων της έκθεσης του Συμβουλίου Παρεκκλίσεων».


Αναφέρεται μάλιστα ότι οι πηγές των διαρροών «δεν πρέπει κατ’ ανάγκη να αναζητούνται μεταξύ των λειτουργών του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ενδεχόμενα και μεταξύ λειτουργών που χειρίζονταν ή είχαν γνώση των λεπτομερειών της υπόθεσης, αλλά στη συνέχεια αφυπηρέτησαν και δραστηριοποιούνται ιδιωτικά».

Όπως αποκάλυψε η «Χ», για τη διαρροή γνώριζαν εδώ και μήνες, τόσο ο τέως Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, όσο και ο διάδοχός του Νίκος Νουρής.

Γιατί δεν διέταξαν έρευνα όσο βρίσκονταν στην υπηρεσία τους οι λειτουργοί τους οποίους φωτογραφίζει σήμερα το ΥΠΕΣ; Η ανακοίνωση του ΥΠΕΣ ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση κουκουλώθηκε, όπως κουκουλώθηκε για τρία χρόνια και η υπόθεση με την εγγυητική.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.