Επτά καταγγελίες από την αρχή του έτους για επεισόδια στην Αγία Νάπα – Έρευνες για το viral βίντεο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Επτά καταγγελίες από την αρχή για της χρονιάς για επεισόδια στην Αγία Νάπα, έλαβε η Αστυνομία. Συνεχίζονται οι έρευνες για το viral βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας στο dialogos.com.cy, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία καταγγελία από τους εμπλεκόμενους, ωστόσο η Αστυνομία ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είναι βέβαιο ότι στο περιστατικό εμπλέκονται τουρίστες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη όσον αφορά τους άμεσα εμπλεκόμενους», σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνου.

Ερωτηθείς για το αν οι συμπλοκές αποτελούν συχνό φαινόμενο στην περιοχή, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι από την αρχή του έτους υπήρξαν επτά καταγγελίες για παρόμοια επεισόδια, αριθμός αρκετά μειωμένος με προηγούμενες χρονιές.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, οι μειωμένες καταγγελίες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη μηδαμινή άφιξη τουριστών λόγω της πανδημίας.

«Κάθε καλοκαίρι, η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ενισχύεται από αρκετές υπηρεσίες, κυρίως την ΜΜΑΔ. Αστυνομεύονται περιοχές που συχνάζουν νεαροί, ωστόσο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν περιστατικά συμπλοκών διότι οι εμπλεκόμενοι αποχωρούν άμεσα», πρόσθεσε.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα:

@riri_gelloAyia napa♬ original sound – RiriGello

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.